Antalya Tekne Turu
5 Kasım 2023

Antalya Tekne Turu Programı

Kemer Limanda size gün boyunca eşlik edecek tekne ekibi bekliyor olacak. Otel transferi ücretlidir, limana kendiniz gelmeyi tercih edebilirsiniz.

 
 
 

Phaselis Koyu

Antalya Tekne Turunda ilk mola Phaselis Koyu olacak. Aynı zamanda Antik bir kent olan Phaselis’i ziyaret etmek isterseniz ufak tekneler transfer için yardımcı olacaktır. Müze kartınız var ise antik kenti ücretsiz olarak ziyaret edebilirsiniz, eğer müze kartınız yok ise 60 Türk Lirasına (2023) sahip olabilirsiniz. Yaklaşık 1 saat sürecek olan mola sırasında dilerseniz antik şehri gezebilir, dilerseniz de koyun tadını çıkarabilirsiniz.

Cennet Koyu

İsminden de anlaşılabileceği gibi yeryüzündeki cennetin resmini çizen bir koya ulaşacaksınız. Yüzme molası verilen bu koyda Torosların muhteşem manzarası ve çam ağaçlarının kokusu sizi büyüleyecek.

Kiriş Koyu

Üçüncü yüzme molası olan Kiriş Koyunda turun bitecek olmasının üzüntüsünü yaşamadan anın tadını çıkarmalısınız. Antalya içerisinde bulunan en iyi koylardan biri olarak kabul edilen Kiriş Koyunda fotoğraf çekmeyi unutmayınız.

Geri Dönüş

Saat 17:00 sularında tekneniz limana geri dönmüş olacak. Günün keyifli anları yorgunluğunuzu unutturacaktır. 

Paylaş: